DEKLARATË

Shpërndaje:

Marrë parasysh të gjitha lojërat, përpjekjet dhe ideve për të paracaktuar ndeshjet dhe ligën, suksesi ynë në gjysmëfinale të kupës dhe njëkohësisht suksesi ynë në kampionat është falë trajnerit tonë të suksesshëm.

Pas ndeshjes së djeshme, disa i injoruan këto fakte, me protesta të papranueshme drejtuar trajnerit tonë. Siç thamë edhe më parë, ne jemi të gjithë me trajnerin tonë. Faktori (apo aktori) më i madh që bëri të mundura këto suksese të SHKUPI është trajneri ynë i respektuar.

Jemi deri në fund me trajnerin tonë të respektuar.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT