Delegimet e fundit do ti vëzhgojmë me vëmendje

Shpërndaje:

Duke marrë parasysh se po futemi në aktin përfundimtar të sezonit, për fat të keq po shohim se delegimet e arbitrave janë shumë të çuditshëm. Që nga ky moment, njoftojmë publikun e gjerë se do të ndjekim me shumë vëmendje të gjitha zhvillimet. Të gjithë duhet ta dinë se FC Shkupi nuk i lë punët në duar të huaja. Çdo lëvizje dhe çdo ndeshje do ta përcjellim nga afër dhe me shumë kujdes.
Mbesim me shpresë se delegimet e çuditshme të arbitrave të bëra në ndeshjet e fundit janë vetëm rastësi, por e themi edhe një herë se do të shohim se çfarë do të ndodhë në fushë.

Përshëndetje të përzemërta për publikun

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT