DUHET TË JEMI TË KËNAQUR MË KËTË BARAZIM

Shpërndaje:

Loja sigurisht ishte një derbi i vërtetë me raste nga të dy anët, fatkeqësisht ne nuk arritëm ti realizonim ato për të shënuar dhe kjo pak dhemb. Mendoj se kemi zhvilluar një lojë stabile gjithmonë duke i dëgjuar urdhërat e trajnerit tonë, mund të them që na penalizoi fusha e gjelbërt pasiqë nuk ishte në nivel për futbollin që ne e luajmë, por ky sport është i tillë dhe duhet të jemi të kënaqur edhe me një pikë. Tani na pret një pushim i lehtë disa ditor për të vazhduar pastaj dhe me stërvitje intesive në mënyrë që ti realizojmë objektivat tona, deklaroi pas ndeshjes mesfushori jonë Ali Adem.

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT