E nisim praktikën, drekë para ndeshjes

Shpërndaje:

Nuk duhet harruar se sporti ka të bëjë kryesisht me vëllazërinë, paqen dhe miqësinë. Të gjitha klubet e futbollit të Ligës së Parë në një takim kishim vendosur për një nismë të tillë, ndërsa ne po e fillojmë sot dhe shpresojmë që edhe klubet e tjera të vazhdojnë kështu.

Ne duam të krijojmë një mjedis familjar në Ligën e Futbollit duke organizuar një drekë apo darkë mes kryesive përpara çdo ndeshjeje. Sot një gjë të tillë organizuam mes dy kryesove tona, pra mysafirët tanë Makedonija Gj.P, me shpresë që kështu do të jetë edhe në vazhdim.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT