FALEMINDERIT FISNIK ZUKA

Shpërndaje:

Pas përfundimit të gjysmë sezonit të parë të LPFMV-së, me dëshirën dhe kërkesën e lojtarit, ndërpritet bashkëpunimi mes klubit tonë Shkupi dhe mbrojtësit Fisnik Zuka.

FC Shkupi konfirmon largimin e 26-të vjeçarit Fisnik Zuka, duke e falënderuar për kontributin e dhënë për skuadrën tonë dhe I urojmë shëndet dhe shumë suksese gjatë karrierës së tij.

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT