FALEMINDERIT GOCE

Shpërndaje:

Nga sot kemi ndërprerë bashkëpunimin me trajnerin tonë të nderuar, i cili e bëri ekipin tonë kampion pas 20 vitesh dhe i dha klubit tonë shumë gjëra të mira dhe arritje të suksesshme.

Pas takimit që kishim me trajnerin Goce, kemi vendosur që “të ndajmë rrugët për momentin”. Kjo ndarje erdhi me marrëveshje të përbashkët me trajnerin tonë, i cili mendon se klubi ka nevojë pë “gjak të ri” dhe një transformim i këtillë do të jetë më i dobishëm për ekipin.

Besojmë se rrugët tona do të mundë të bashkohen përsëri në një moment dhe kohë tjetër. Faleminderit për të gjitha momentet e bukura që keni bërë për FC Shkupin këto dy vite.

Ne e respektojmë dhe e duam Goce Sedlloskin, i cili ka meritë të madhe në fitimin e titullit që e rikthyem pas 20 viteve pritje. Nderimet më të mëdha për te si person dhe si trajner, i cili i tillë do të mbetet gjithmonë.

Faleminderit për momentet e mira që kalove me ne Goce.

Ky klub do t’ju kujtojë gjithmonë me dashuri dhe respekt dhe do të jetë gjithmonë pranë jush.

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT