FC Shkupi do të dhurojë donacion 10 mijë euro për në Durrës

Shpërndaje:

Njoftojmë opinionin sportiv dhe dashamirët e FC Shkupit se klubi jonë do të dhurojë donacion 10 mijë euro për familjet e prekura nga tërmeti në qytetin e Durrësit në Shqipëri.

Pas mbledhjes së zhvilluar të këshillit drejtues të klubit, është marrë vendim që së bashku me paratë e tubuara nga biletat dhe një shumë tjetër e konsiderueshme shtesë të kompletohen plotë 10 mijë euro për donacion drejt qytetit të Durrësit që u kamplua nga katastrofa natyrore ditën e djeshme, ku mbetën shumë njerëz të vdekur dhe shumë të tjerë të plagosur.

Kjo iniciativë bëhet së bashku me Komunën e Çairit dhe tifo grupin tonë “Shvercerat”.

 

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT