FC Shkupi i kërkon falje publike “Acibadem Sisitina”

Shpërndaje:

Skuadra e FC Shkupi, si ekip me një histori të gjatë në vendin tonë, është një nga klubet më të organizuara, ndërsa viteve të fundit ka vazhduar puna në çdo sferë për të profesionalizuar edhe strukturat dhe funksionimin e saj.

Ditë më parë në media u plasua teksti ku ekipi ynë ka kundërshtuar që të bëjë testet për COVID-19 në spitalin “Acibadem Sistina”, të cilin ne si klub e vlerësojmë shumë në punën profesionale që bëjnë, me vet faktin se vite më parë ka qenë një nga spitalet me të cilat klubi ynë kishte bashkëpunim, ku të gjitha trajtimet e futbollistëve kryheshin në këtë spital.

Në rastin në fjalë në asnjë moment ne si klub nuk kemi dashur që të njollosim apo edhe të vlerësojmë punën e këtij spitali, por kemi potencuar se testimet në fjalë i kishim të caktuara në spitalin shtetëorë.

Me këtë rast kërkojmë falje publike nga spitali “Acibadem Sisitina”, për gabimin e përvjedhur në tekstin e botuar me 1 qershor të vitit 2020.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT