FC Shkupi ndërpret bashkëpunimin me Iljoskin dhe Stojkoskin

Shpërndaje:

FC Shkupi sot edhe zyrtarisht ka ndërprerë bashkëpunimin me dy futbollistë. Bëhet fjalë për Blazhe Iljoskin dhe Kristijan Stojkoskin, me të cilët është ndërpre kontrata profesioniste, me pëlqim të të dy palëve. Drejtuesit e klubit kanë shprehur falenderim për angazhimin dhe kontributin e futbollistëve që kanë dhënë gjatë kohës sa bartnin fanellën e FC Shkupit dhe në kohë të njëjtë u ka dëshiron sukses në karrierën e tyre të mëtejme.

Futbollistët e tjerë janë në pushime dimërorë, ndërsa më 8 janar është planifikuar që faza e para e përgatitjeve të zhvillohet në Dojran. Ndërkohë më 17 janar do të nis faza e dytë, kur stafi teknik dhe futbollistët do të transferohen në bazat e njohura të përgatitjeve në Antali.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT