FC Shkupi ndërpret bashkëpunimin me Ljamçevskin

Shpërndaje:

FC Shkupi në drejtim të riorganizimit të brendshëm, ka vendosur që sot me marrëveshje të të dy plavëve të ndërpres bashkëpunimin me mbrojtësin Bllagoja Ljamçevski. Në këtë mënyrë Ljamçevski, pas qëndrimi një vjeçar në Çair, largohet nga FC Shkupi, ndërsa drejtuesit e kubit dhe kryesia e falendërojnë për kontributin e tij të dhënë në fanellën e FC Shkupit dhe i dëshirojnë suksese në karrierën e tij profesioniste. Ndryshe ekspedita e FC Shkupit, të martën, nis përgatitjet pranverore, ndërsa “stacioni” i parë do të jetë Dojrani, para se të shkohet në Antali më 17 janar.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT