FFM zyrtarizon ndryshimin e emrit të KF Shkupi

Shpërndaje:

FFM zyrtarizon ndryshimin e emrit të KF ShkupiKomisioni për liçencim dhe verifikim pranë FFM-së, ka vërtetura ndryshimin e emrit të KF “Korzo” nga Prilepi në KF “Shkupi 1927”.

Lajmi për zyrtarizimin e ndryshimit të emrit edhe në organet e FFM-së, për Alsat-M, u vërtetua edhe nga FFM-ja. Komisioni i Licencave,  ka vërtetuar ndryshimin e emrit të Korzos në FC Shkupi 1927 dhe në pranverë kjo skuadër do të luajë me këtë emër, thonë nga FFM-ja.. Kështu pas Regjistrit qëndror edhe FFM-ja, ka zyrtarizuar ndërimin e emrit nga Korzo në Shkupi. Ndryshe ekipi nga Çairi, pas bashkimit me ekipin nga Prilepi, në vjeshtë luajti me emrin e Korzos. Duke filluar nga sezoni pranveror kjo skuadër  në Ligën e Dytë të Maqedonisë, do të luajë me emrin “FC Shkupi”.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT