Futbollistët dhe kryesia në iftar të përbashkët

Pa përfundimit të ndeshjes së fundit të balotazhit, me të kthyer në Shkup kryesia e klubit me kryetarin Ejup Ademi dhe nënkryetarin Suat Alia kanë organizuar një pritje, duke shtruar dhe iftar për skuadrën. Në takimin e sotëm, që ishte edhe i fundit për kryesinë, kryetari në largim Ejup Ademi falënderoi të gjithë futbollistët, stafin, anëtarët e kryesisë si dhe tifozët “Shvercerat” për një sezon që ishte mjaft me sfida, por që në fund përfundoi me sigurimin e mbetjes në Ligën e Parë. Mes tjerash fjalim para futbollistëve kishte kryetari Ejup Ademi, i cili tha:

“Dëshiroj që të falënderoj të gjithë futbollistët, ekipin e trajnerëve, stafin në përgjithësi dhe gjithë ata që ndihmuan në këtë sezon mjaft të vështirë për ekipin. Ju dëshiroj fillimisht shëndet të gjithë futbollistëve dhe suksese të mëtejme”.

Gjithashtu edhe trajneri Ardian Nuhiu me disa fjalë falënderoi të gjithë futbollistët por edhe kryesinë për bashkëpunimin e deritanishëm.

“Dua të falënderoj secilin futbollist që ka dhënë maksimumin, e kam potencuar se futbolli është një nga sportet që nuk mundë të parashikohen të gjitha gjërat, nuk e kishim merituar të jemi në balotazh, por përsëri uroj të gjithë që arritëm të mbesim në mesin e më të mirëve. Falënderoj edhe kryesinë që kanë dhënë maksimumin, pa anashkaluar edhe rolin e madh që kanë pasur tifozët tanë “Shvercerat”, të cilët në secilën ndeshje ishin aleat i yni për çdo sukses”, ka thënë Nuhiu.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Iseni: Secili që do të luaj, do të jep më të mirën

Në orët e pasdites skuadra jonë ka përfunduar me stërvitet në prag të ndeshjes së javës së 12-të, njëherit kur edhe fillon rrethi i dytë i sezonit 2020/21. Skuadra ka shfrytëzuar në maksimum pauzën dy javore që kishte kampionati

Shkupi sot mbylli kampin stërvitor në Dojran

Skuadra e FC Shkupi ka shfrytëzuar në mënyrën më të mirë të mundshme pauzën në kampionat, pasi përfaqësueset edhe më tutje janë me angazhime në Ligën e Kombeve. Nga data 10 nëntor, ekipi ynë ka qëndruar në Dojran, ku

Dembo pjesë e kombëtares së Gambias

Paraqitjet e mira të këtij sezoni të sulmuesit nga Gambia Dembo Darboe me skuadrën tonë FC Shkupi, kanë bërë që ai të merr ftesë për kombëtaren e tij të Gambias, për dy ndeshjet mjaft të rëndësishme të kualifikimeve të

Derbi vogël i Shkupit mbyllet në barazim

Derbi vogël i qytetit të Shkupit i luajtur në stadiumin Arena “Todor Proeski” mes Rabotniçkit dhe Shkupit u mbyll pa fitues me barazimin 2-2 (1-1). Dy ekipet luajtën një nga ndeshjet më efikase të javës së 11-të, edhe pse

Futbollistët dhe kryesia në iftar të përbashkët

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Iseni: Secili që do të luaj, do të jep më të mirën

Në orët e pasdites skuadra jonë ka përfunduar me stërvitet në prag të ndeshjes së javës së 12-të, njëherit kur edhe fillon rrethi i dytë i sezonit 2020/21. Skuadra ka shfrytëzuar në maksimum pauzën dy javore që kishte kampionati

Shkupi sot mbylli kampin stërvitor në Dojran

Skuadra e FC Shkupi ka shfrytëzuar në mënyrën më të mirë të mundshme pauzën në kampionat, pasi përfaqësueset edhe më tutje janë me angazhime në Ligën e Kombeve. Nga data 10 nëntor, ekipi ynë ka qëndruar në Dojran, ku

Dembo pjesë e kombëtares së Gambias

Paraqitjet e mira të këtij sezoni të sulmuesit nga Gambia Dembo Darboe me skuadrën tonë FC Shkupi, kanë bërë që ai të merr ftesë për kombëtaren e tij të Gambias, për dy ndeshjet mjaft të rëndësishme të kualifikimeve të

Derbi vogël i Shkupit mbyllet në barazim

Derbi vogël i qytetit të Shkupit i luajtur në stadiumin Arena “Todor Proeski” mes Rabotniçkit dhe Shkupit u mbyll pa fitues me barazimin 2-2 (1-1). Dy ekipet luajtën një nga ndeshjet më efikase të javës së 11-të, edhe pse

Regjistrohu tani

Bëhuni anëtar i komunitetit tonë në internet dhe merrni më shpejt bileta për ndeshjet e ardhshme ose ngjarjet sportive!