Gabimet e arbitrit përmes videos

Shpërndaje:

Ashtu sikurse edhe njoftuam pak më parë, se do të sjellim video e cila dokumenton se kartonët e verdhë që i janë dhënë futbollistit tonë janë gabime të arbitrit. Pikërisht këtë mundë ta shihni dhe të vërtetoheni edhe ju.

Siç mund ta shihni në video, për kartonin e parë të verdhë, duhet të ishte ndërhyje e palejuar (faull) në favorin tonë, por në këtë rast lojtari ynë mori karton të verdhë dhe vendimi ishte kundër nesh.

Sa i përket kartonit të dytë të verdhë, nuk ka asnjë kontakt mes lojtarit tonë nga reparti i mbrojtjes Abdul Rwatubyaye dhe kundërshtarit.

https://www.youtube.com/watch?v=QtZdSvUJpLw

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT