GËZUAR VITI I RI 2022

Shpërndaje:

Të nderuar qytetarë dhe të gjithë ju simpatizues të klubit tonë,

Tani po bëhemi gati t’i themi lamtumirën 2021. Ju urojmë të gjithëve një vit plot shëndet, lumturi dhe paqe.

Me dashuri…

Olgun Aydin
President i FC Shkupi

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT