Gjenerata 2002 me breshëri golash, gjeneratat 2004 dhe 2005 me disfata

Shpërndaje:

Sot në kuadër të Ligës së Fëmijëve që organizohet nga Federata e Futbollit të Maqedonisë, FC Shkupi nga katër gjenerata që marrin pjesë në këto gara, zhvilloi vetëm tre ndeshje, pasi që gjenerata 2003 ishte e lirë. Në këtë javë vlen të përmenden pesë golat e shënuara nga talenti ynë Alban Akija në ndeshjen kundër Milanos nga Kumanova. Sot u zhvilluan këto ndeshje dhe u shënuan këto rezultate:

Gjenerata 2002 (U14): Shkupi – Milano 9:1

Golashënues: Alban Akija (5 gola), Hamza Rahmani (2), Jasin Mushe (1) dhe Rexhep Selmani (1).

Gjenerata 2003 (U13): E lirë

Gjenerata 2004 (U12): Shkupi – Beshiktash 2:6

Golashënues: Dy golat ishin vepër e Erion Shuku

Erion Shuku (10)
Erion Shuku (10)

Gjenerata 2005 (U11): Shkupi – Nju Stars 2 1:4, golin e vetëm për Shkupin e shënoi Fatih.

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT