HUAZOHEN GJURKOVSKI DHE SHUKU

Shpërndaje:

FC Shkupi konfirmon marrëveshjen me lojtarët Aleksandar Gjurkovski dhe Erion Shuku, për huazimin e tyre gjashtëmujor, ku Gjurkovski do të huazohet tek skuadra GFK Tikvesh në Kavadarci, ndërsa Erion Shuku, në Sloga Vinica që momentalisht, garon në ligën e dytë të futbollit në Maqedoninë e Veriut.

Vendimi për huazimin e tyre është marrë nga stafi teknik i Shkupit, shkaku i konkurrencës së madhe në skuadrën e Goce Sedloskit.
Kryesia e klubit tonë, i vlerëson maksimalisht Gjurkovskin dhe Shukun dhe beson në aftësitë e tyre si lojtarë profesional, duke shpresuar që huazimi në ekipet e Tikveshit dhe Sloga Vinica, do t’u bëjë mirë që të dyve, duke luajtur rregullisht në fushë.


2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT