Humbje tragjike në familjen e presidentit Aydin

Shpërndaje:

Me pikëllim morëm lajmin për ndarjen nga jeta e nipit të presidentit të klubit tonë, kryesia, stafi teknik lojtarët dhe gjithë familja bardh e blu është afër familjes Aydin, në këtë moment tragjik, duke i shprehë ngushëllimet më të sinqerta për humbjen e nipit.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT