Juniorët dhe kadetët në fundjavë luajnë kundër Vardarit

Shpërndaje:

Orari për ndeshjet e kategorive të reja në kuadër të Super Ligës si dhe fatosave në kuadër të Ligës së Fëmijëve

Në kuadër së xhiros së shtatëmbëdhjetë të Super Ligës për kategoritë e reja FC Shkupi me Juniorët dhe Kadetët që udhëhiqen nga trajnerët Sami Ganiu dhe Halim Bilalli, do të përballen kundër Vardarit. Ndeshjet do të zhvillohen ditën e shtunë në stadiumin KF Fortuna në Hasanbeg, aty ku kategoritë e reja të FC Shkupit i zhvillojnë ndeshjet si vendas, ndërsa ndeshjet e Pionierëve dhe Pionierëve të rinj që udhëhiqen nga trajnerët Jeton Musliu dhe Erkan Murseli anulohen për 30 Prill.

Juniorët (U19)

E shtunë, 16.04.2016, 13:00, stadiumi KF Fortuna, Hasanbeg

FC Shkupi – FK Vardar

Kadetët (U17)

E shtunë, 16.04.2016, 11:00, stadiumi KF Fortuna, Hasanbeg

FC Shkupi – FK Vardar

Ndeshjet e Pionierëve (U16) dhe Pionierëve të rinj (U15) janë anuluar për datën 30.04.2016

Edhe fatosat e FC Shkupit (gjeneratat 2002, 2003, 2004 dhe 2005) këtë javë do të zhvillojnë ndeshje.

Gjenerata 2002 (U14)

E shtunë, 16.04.2016, 15:00, stadiumi pranë FFM-së

Cool – FC Shkupi

Gjenerata 2003 (U13)

E shtunë, 16.04.2016, 12:00, stadiumi pranë FFM-së

FC Albion – FC Shkupi

Gjenerata 2004 (U12)

E shtunë, 16.04.2016, 12:00, stadiumi pranë FFM-së

Cool – FC Shkupi

Gjenerata 2005 (U11)

E shtunë, 16.04.2016, 09:45, stadiumi FK Rabotniçki

FC Shkupi – FK Vardar 2

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT