Kategoritë e reja dy fitore dhe dy barazime ndaj Euromilkut

Shpërndaje:

Në kuadër të kampionatit për kategoritë e reja, FC Shkupi këtë javë shënoi dy fitore dhe dy barazime. Më i spikaturi në këtë gjiro ishte Besnik Ferati nga gjenerata 2000 (U16), me tre golat e tij të vlefshme për fitoren e thellë me rezultat 5:0 në fushë mysafire. Edhe juniorët (U19) në fushë vendase shënuan fitore, ndërsa kadetët (U17) në fushë vendase dhe pionierët e rinj (U15) në fushë mysafire shënuan barazime.

Rezultatet:

Juniorët (U19): Shkupi – Euromilk 2:1

Golashënues: Hadis Qaili 24’ dhe 30’

FC Shkupi në këtë kategori klasifikohet në pozitën e tetë me 19 pikë të tubuara.

Kadetët (U17): Shkupi – Euromilk 1:1

Golashënues: Lavdrim Salihasi 28’

FC Shkupi në këtë kategori klasifikohet në pozitën e shtatë me 19 pikë të tubuara.

Pionierët (U16): Euromilk – Shkupi 0:5

Golashënues: Besnik Ferati 1’, 9’ dhe 25’, Onur Lutfiu 4’ dhe Musli Lika 16’.

FC Shkupi në këtë kategori klasifikohet në pozitën e dytë me 36 pikë të tubuara.

Pionierët e rinj (U15): Euromilk – Shkupi 2:2

FC Shkupi - gjenerata U15 (2001)
FC Shkupi – gjenerata U15 (2001)

Golashënues: Agan Zyberi 27’ dhe Suhejl Muharemi 31’.

FC Shkupi në këtë kategori klasifikohet në pozitën e pestë me 29 pikë të tubuara.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT