Katër futbollistë tanë në përfaqësuesen U21 të vendit tonë

Shpërndaje:

Në fillim të shtatorit, Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut deri në moshën 21 vjeçare fillon kualifikimet për Kampionatin Evropian të vitit 2025 në Sllovaki.

Përzgjedhësi i përfaqësueses së re të Maqedonisë së Veriut, Dragi Kanatllarovski, ka shpallur listën e lojtarëve të thirrur për dy ndeshjet kualifikuese kundër Suedisë më 8 shtator dhe Holandës më 12 shtator. Në listën Kanatllaroskit janë edhe katër futbollistë të ekipit tonë, Hamza Ramani, Mario Riçkov, Aleks Zllatkov dhe Luan Abazi.

Futbollistëve tanë dhe Përfaqësueses së vendit tonë ju dëshirojmë suksese në këtë fazë të kualifikimeve.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT