Kërkojmë nga FFM kriterere të njëjta për Kratovën si për Çairin

Shpërndaje:

Klubi Futbollistik Shkupi kërkon nga FFM-ja, që ndeshja që ndeshja e radhës, ajo e javës së 23-të, kur ne duhet të luajmë në Kratovë të mos luhet në këtë stadium, pasi që nuk i përmbush aspak kushtet as minimale për tu zhvilluar ndeshje. Për të njëjtën situatë që nga sezoni vjeshtor dhe në xhirot e para të sezonit pranveror, klubi ynë nuk po luanë ndeshjet e saja në stadiumin e Çairit, pasi që sipas komisionit për gara nuk ka marrë dritë jeshile.

Ne kërkojmë nga FFM-ja, që vendimet që i merr të jenë të njëjta për të gjithë, prandaj besojmë thellë në vendimin që duhet të merr dhe të dërgojë komision për të kontrolluar fushën në fjalë dhe ndeshja e javës së 23-të, të luhet në një stadium i cili do ti plotësonte kushtet për të dy ekipet të luajnë futboll në kushte normale dhe të bukur.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT