Klubi tani me autobus personal

Shpërndaje:

Nga dita në ditë kryesia e klubit po mundohet që të përmirësojë kushtet e lojtarëve dhe të klubit, duke investuar në të gjitha segmentet.

Së fundmi klubi ynë është furnizuar edhe me autobus modern, i cili do të shërbejë për transportimin e ekipit si në ndeshjet kampionale, ashtu edhe në fazën e stërvitjeve.

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT