Komunikatë zyrtare

Shpërndaje:

Mjaft më!

FC Shkupi është ekip i këtij vendi. Ne si klub përfaqësojmë Republikën e Maqedonisë së Veriut në Evropë. Kur jemi vetëm një ditë para ndeshjes së parë në kuadër të Ligës së Konferencës, ende nuk kemi marrë vizë udhëtimi për një nga lojtarët tanë më të rëndësishëm, Walid Hamidi.

Fatkeqësisht, jemi lënë të vetëm në përpjekjet tona për t’u marrë me këtë problem prej ditësh. Në ndihmë nuk na ka dalës as Federata e Futbollit të vendit tonë, e as ndonjë zyrtarë tjetër. Për të zgjidhur këtë problem, është përfshirë Federata e Futbollit të Lituanisë dhe UEFA, por ende nuk kemi marrë rezultat pozitiv, duke mbetur edhe një herë pa përkrahje nga vendi ynë.

Duhet ditur dhe kuptuar mirë, se qëllimi i krijimit të Federatës së Futbollit është t’i shërbejë futbollit dhe klubeve të futbollit. U bëjmë pyetje autoriteteve, a është e drejtë që të lihet i vetëm një klub në një moment të tillë shumë të rëndësishëm?

Si rezultat i çdo arritjeje në Evropë, suksesi është edhe i Republikës së Maqedonisë së Veriut. Nuk po arrijmë ta kuptojmë, se pse një futbollisti nuk i jepet viza për të udhëtuar në një ndeshje futbolli.

 

Доста е!

FC Shkupi е екипа од оваа земја. Како клуб ние во Европа ја претставуваме Република Северна Македонија. Кога сме на само еден ден до првиот натпревар во Конференциската Лига, се уште не сме добиле патна виза за еден од нашите најважни играчи, Валид Хамиди.

За жал, со денови сме оставени сами на себе во напорите да се справиме со овој проблем. Ниту Фудбалската Федерација на нашата земја, ниту некој друг функционер не се приклучи да ни помогне. За да се реши овој проблем, се вклучија Фудбалската Федерација на Литванија и УЕФА, но се уште не добивме позитивен одговор, останувајќи уште еднаш без поддршка од нашата земја.

Треба добро да се знае и да се разбере дека целта на создавањето на Фудбалската Федерација е да им служи на фудбалот и фудбалските клубови. Ги прашуваме надлежните, дали е правилно да се остави клуб сам во толку важен момент?

Како резултат на секое достигнување во Европа, успехот е и на Република Северна Македонија. Не можеме да разбереме зошто на фудбалер не му се дава виза за патување на фудбалски натпревар.

 

That’s enough!

We are the team of this country. We, as FC Shkupi, represent the Republic of North Macedonia in Europe. But one day before the match, the visa of our most important player Walid Hamidi, still did not come out.

Unfortunately, we were left alone in our attempts to deal with this problem for days, the country’s Football Federation or other officials did not help. To solve this problem, Lithuania Football Federation and UEFA got involved in the issue, but no positive result has been obtained yet, we were left alone in our own country once again. It should be well known and understood that the establishment purpose of the Football Federation is to serve Football and Football Clubs.

We are calling out to the authorities, Is it right to leave a club alone for such a period of time? As a result, every success in Europe is the success of the Northern Macedonian Republic. We cannot understand why a football player is not given a visa to go to a football match.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT