Konferenca për shtyp

Share:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email

Konferenca për shtypKryetari i Komunës së Çairit, z.Izet Mexhiti, kryetari i F.C. Shkupi, Ejup Ademi, drejtori sportiv, Visar Ganiu, trajneri Zekerija Ramadani, portieri Suat Zendeli dhe zëdhënësi Hajrush Mani.

Artikuj

Të ngjashme