Kryetari Ejup Ademi, urim pë Ramazanin

Shpërndaje:

Me rastin e muajit te bekuar te Ramazanit, kryetari i FC Shkupi Ejup Ademi, uron të gjithë besimtarët mysliman, tifozët, futbollistët, kryesinë dhe gjithë stafin.

Ramazani është muaj i dashur edhe për shkak të dimensioneve sociale që ka. Ai është muaj që afron zemrat dhe i pastron ato, sikur që bën që besimtari të jetë më afër vëllait të tij si kurdoherë më parë.

Zoti ua shtoftë të mirat dhe ua lehtësoftë përballimin e agjërimit!

Edhe një herë, urime muaji i Ramazanit!

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT