DUHET TË JEMI TË KËNAQUR MË KËTË BARAZIM

Loja sigurisht ishte një derbi i vërtetë me raste nga të dy anët, fatkeqësisht ne nuk arritëm ti realizonim ato për të shënuar dhe kjo pak dhemb. Mendoj se kemi zhvilluar një lojë stabile gjithmonë duke i dëgjuar urdhërat

1/8 FINALES: SHKUPI – VOSKA SPORT

Pas fitores ndaj Belasicës me rezultat 3:1, sot në hapësirat e Federatës së Futbollit të Maqedonisë u hodh shorti për ndeshjet e raundit të dytë të Kupës së Maqedonisë, goglat deshën që kundërshtari ynë i radhës të jetë Voska

NJOFTIM PËR MEDIA

Njoftojmë të gjitha mediat e interesuara që do të marrin pjesë në konferencat dhe në ndeshjen FC Shkupi – FC Ballkani (18.08.2022 ora 21:00) të dërgojnë kërkesë për akreditim bashkangjitur me deklaratë në email adresën fcshkupi@gmail.com. Kërkesat për akreditim mund të parashtrohen

NJOFTIM PËR MEDIA

Njoftojmë të gjitha mediat e interesuara që do të marrin pjesë në konferencat dhe në ndeshjen FC Shkupi – Shamrock Rovers (09.08.2022 ora 21:00) të dërgojnë kërkesë për akreditim bashkangjitur me deklaratë në email adresën fcshkupi@gmail.com. Kërkesat për akreditim mund të parashtrohen

NJË TURP I MADH NDAJ EKIPIT TONË NË IRLANDË!

Skuadra jonë po pengohet në një mënyrë kaq të pahijshme, me mashtrime. Pavarësisht buxhetit tonë, ne po përpiqeshim t’i mbanim lojtarët tanë rehat duke rezervuar një aeroplan çarter dhe duke paguar mijëra euro për t’u siguruar që lojtarët tanë

NJOFTIM PËR MEDIA

Njoftojmë të gjitha mediat e interesuara që do të marrin pjesë në konferencat dhe në ndeshjen FC Shkupi – Dinamo Zagreb (26.07.2022 ora 21:00) të dërgojnë kërkesë për akreditim bashkangjitur me deklaratë në email adresën fcshkupi@gmail.com. Kërkesat për akreditim mund të parashtrohen