Lamtumirë Becko

Pas mbarimit të sezonit, përfundimi i kontratave është një nga faza më e vështirë, pasi shpesh herë ndodhë që klubi dhe lojtarët të mos arrijnë të gjejnë pikë të përbashkëta. Gjatë bisedimeve të fundit, edhe me kapiteni tonë Besar

Krivanjeva, Bilali, Neto, Ademi dhe Gligorov e mbyllin me Shkupin

Mbyllja e sezonit futbollistik ka gjetur edhe disa prej futbollistëve tanë me kontrata të përfunduara dhe kryesia e klubit ka zhvilluar tani më disa javë bisedime me ta. Janë plot pesë futbollistë me të cilët nuk vazhdojmë bashkëpunimin, Besart

Skuadra e jonë bartëse e shortit në Ligën e Konferencës

Me përfundimin e sezonit në pothuajse në të gjitha kampionate evropiane, po mësohen edhe kundërshtarët e mundshëm të ekipit tonë në Ligën e Konferencës, ndërsa sipas rezultateve të parë, skuadra jonë do të jetë bartëse në shortin e raundit

Sheji është përforcimi i radhës me kontratë tre vjeçare

Skuadra jonë vazhdon të punojë në sferën e përforcimit me futbollistë të rinj, ndërsa në listën e transferimeve sot kemi nderin që t’ju njoftojmë se kemi arritur marrëveshje tri vjeçare me një nga futbollistët më të mirë të kampionatit