MBELLA DHE SHKUPI ME MARRËVESHJE NDËRPEJNË BASHKËPUNIMIN

Shpërndaje:

Skuadra e FC Shkupi edhe pse tani më është në pushim të merituar, kryesia e klubit ka filluar të bëjë edhe planet për përforcimet eventuale në klub. Para se gjithash në një takim të futbollistëve me stafin e trajnerëve dhe kryesisë, është arritur marrëveshje që të gjithë futbollistët do të mbeten në skuadër edhe për gjysmë sezonit e ardhshëm.

I vetmi lojtar që do të largohet nga skuadra bardhe kaltër, është sulmuesi francez Emmanuel Mbella, me të cilin me marrëveshje të dy palëve është shkëputur kontrata. Kryesia e klubit falënderon Mbellan për kontributin e dhënë gjatë qëndrimit të tij një vjeçar në skuadër, duke i uruar suksese në karrierë.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT