Meglenski ndihmës i parë i Bajramit

Share:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email

Skuadra e Shkupit vazhdon të punojë me intensitet të shtuar për vazhdimin e sezonit, duke u përgatitur për ndeshjen e të dielës, kur do të jemi mysafirë të skuadrës së Struga Trim&Lum.

Nga dita e sotme, ekipit i është bashkuar edhe një trajner në stafin e kryesuesit Muharrem Bajrami, ku ndihmës i tij i parë është Toni Meglenski, i cili përveç si futbollist, kishte përvojë edhe si trajner me ekipin e Pobedës së Prilepit.

Kështu ekipi tani më do të jetë i kompletuar edhe në përbërjen e stadit teknik dhe do të ketë mundësi për të punuar edhe më mirë në përgatitjen e ekipit për sfidat e radhës.

 

Artikuj

Të ngjashme