Mikëpritje me lule për ekspeditën skoceze

Shpërndaje:

Ekspedita e Glasgow Rangers zbarkoi në aeroportin e Shkupit, ku kishin një mikëpritje të ngrohtë nga stafi i FC Shkupit.

Me këtë rast, nikoqirët e sfidës kthyese në Shkupi, skuadra e FC Shkupit, priti futbollistët, stafin teknik dhe drejtuesit e skuadrës skoceze me lule, të cilat ua dhuruan fëmijët, që janë pjesë e familjes së madhe të FC Shkupi.

Lulet janë e shenjë e respektit për Glasgow Rangers, të cilët në mënyrë të njëjtë dhe me shumë ngrohtësi, priti ekspeditën e FC Shkupit në Glasgow.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT