Muharemi dhe Jonuzi marrin ftesë në U18

Shpërndaje:

Pas paraqitjeve të mira me ekipin e Shkupit, dy talentet tanë, sulmuesi Suhel Muharemi dhe portieri Nuhi Jonuzi, kanë nënshkruar kontrata profesionale me klubin, ndërsa tani më ata kanë marrë ftesë që të jenë edhe pjesë e reprezentacionit të Maqedonisë U18.

Muharemi dhe Jonuzi janë të ftuar nga seleksionuesi i reprezentacionit të Maqedonisë U18 Goran Staniq, i cili planifikon që të zhvillojë kontrolluese me përfaqësuesen U17. Ndeshja në fjalë do të luhet në Dojran me datë 8 gusht të këtij viti.

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT