NDAHEN RRUGËT ME CHESHMEDJIEV, ILJAZI, ISMAILI, GJURKOVSKI, GJORGJIEVSKI DHE RWATUBYAYE

Shpërndaje:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email

Skuadra jonë F.C SHKUPI njofton se ka ndërprerë bashkëpunimin me gjashtë futbollist

Konstantin Cheshmedjiev, Ardit Iljazi, Fatih Ismaili, Aleksandar Gjurkovski, Marko Gjorgjievski dhe Abdul Rwatubyaye.

Marrëveshjet për ndërprerjen e bashkëpunimit kanë qenë të dy anshme ndërsa klubi ynë i falenderon futbollistët për kontributin e tyre si dhe ju uron shum fat për sfidat e radhës.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT