NDAHEN RRUGËT ME RADESKI, STOILOV DHE IMERI

Shpërndaje:

Skuadra jonë F.C SHKUPI njofton se ka ndërprerë bashkëpunimin me Marjan Radeski dhe Gjorgji Stoilov, ndërsa Omar Imeri pas huazimit gjashtë mujor rikthehet në klubin e tij, Bodrumspor.

Marrëveshjet për ndërprerjen e bashkëpunimit kanë qenë të dy anshme ndërsa klubi ynë i falenderon futbollistët për kontributin e tyre si dhe ju uron shum fat në sfidat e radhës.

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT