Ndarje miqësore e Shkupit dhe Asanit

Shpërndaje:

Skuadra e FC Shkupi i ka dhënë mundësinë për tu larguar nga skuadra futbollistit të repartit mbrojtës, Ersen Asani. Me pajtim të dy palëve, Shkupi dhe Asani kanë ndërprerë bashkëpunimin i cili zgjati për një vit.

Ersen Asani ishte një ndër futbollistët kyç dhe me shumë merita që Shkupi arriti të kthehet në Ligën e Parë, ndërsa gjithashtu edhe në sezonin vjeshtor dha kontribut të madh.

Kryesia e klubit dhe stafi i dëshirojnë sukses Ersen Asanit kudo që të luajë, ndërsa sigurisht se për të Shkupi do të ketë dyert e hapura për bashkëpunim edhe në të ardhmen.

Ersen Asani me Shkupin ishte bashkuar në janarin e vitit 2015 duke ardhur nga Renova e Tetovës. Përveq Eersen Asanit deri më tani nga klubi është larguar edhe trajneri Zekirja Ramadani dhe dy futbollistët tjerë Flakron Ajdari e Xhihan Seferi. /fcshkupi/

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT