Ndërpresim bashkëpunimin me trajnerin Bulent Akin

Share:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email

Komunikojmë ndërprerjen e bashkëpunimit me trajnerin Bulent Akin. Marrëveshjen me teknikun turk e mbyllim pas dy ndeshjeve të luajtura në kampionat, ku regjistrojmë një fitore (ndaj Sileksit) dhe një humbje (nga Vardari).

Akin erdhi në pankinën tonë me 5 shtator, duke zëvendësuar ish-trajnerin Umit Karan, ndërsa pas një aventure shumë të shkurt drejtuesit dhe vet tekniku vendosin që të ndahen në mënyrë profesionale.

FC Shkupi e falenderon Bulent Akinin për periudhën që ishte pjesa e jona, duke i dëshiruar suksese në karrierën në vijim.

Artikuj

Të ngjashme