NDËRPRITET BASHKËPUNIMI ME BUJAR SHABANIN

Share:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email

Pas diskutimeve të shumta mes kryesisë së klubit tonë dhe mesfushorit kosovar, Bujar Shabani, me kërkesën e tij, FC Shkupi ka vendosur që duke e respektuar dëshirën e futbollistit, ta ndërprejë bashkëpunimin mes të dyja palëve.

Mesfushori kosovar, Bujar Shabani, do ta vazhdojë karrierën në futbollin e Kosovës, kurse ne e faleminderojmë që ishte pjesë e klubit tonë dhe I urojmë gjitha të mirat dhe shumë suksese në karrierën e tij.

Artikuj

Të ngjashme