Ndërpritet bashkëpunimi me Jusufin dhe Glishiqin

Shpërndaje:

Tani më kur jemi pranë fillimit të afatit kalimtar, skuadra jonë ka marrë vendim që të ndërpresë bashkëpunimin me dy futbollistë, Fatjon Jusufin dhe Darko Glishiqin.

Jusufi te klubi ynë erdhi në verën e vitit 2019, ndërsa gjatë kësaj periudhe kontributi i tij ka qenë i konsiderueshëm duke ndihmuar skuadrën në arritjen e ambicieve.

Gjithashtu edhe Darko Glishiq i cili u bashku me familjen bardhekaltër nga janari i vitit të kaluar ka dhanë një kontribut në arritjen e sukseseve të klubit gjatë gjithë kësaj periudhe.

Kryesia e klubit dhe dy futbollistët, Jusufi dhe Glishiq me marrëveshje dypalëshe kanë ndërpre bashkëpunimin, ndërsa klubi që të dy futbollistëve ju dëshiron karrierë të suksesshme dhe shëndet.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT