Ndërpritet bashkëpunimi me trajnerin Bajrami

Share:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email

Pas disfatës së djeshme të skuadrës tonë nga Struga T&L, klubi ka vendosur që të largojë nga posti i trajnerit Muharrem Bajramin.

Falënderojmë për punën dhe kontributin e palodhshëm trajnerin Muharrem Bajramin që ka dhënë gjatë gjithë kësaj periudhe, duke i dëshiruar suksese në vazhdimin e karrierës së tij.