Ndërpritet bashkëpunimi me Umit Karan

Shpërndaje:

Sezonin e ri futbollistik e kishim nisur me ambicie të larta, andaj mbyllja e sezonit vjeshtor në pozitën e dytë të renditjes, nuk është ajo që e kishim dëshiruar.

Por pas rezultateve të fundit të ekipit, mendojmë se nuk ishin të mjaftueshme për qëllimet që i kishim në fillim të sezonit, meqë e kishim potencuar se objektivet e klubit janë të larta, për këtë arsye vendosëm që t’i ndajmë rrugët me Umit Karanin.

Kryesia e klubit tani më është në kërkim për trajner të ri dhe në momentin kur edhe do të arrijmë të emërtojmë shefin e ri, do të dalim me njoftim për media.

Falënderojmë për punën dhe korrektësinë si dhe mundin e dhënë trajnerin Karan, duke i uruar suksese në karrierë.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT