NDESHJE MIQËSORE KUNDËR F.C BALLKANI

Shpërndaje:

Klubi ynë F.C SHKUPI në kuadër të parapërgatitjeve për sezonin e ri, pritet të luaj një ndeshje miqësore kundër skuadrës nga Suhareka, F.C Ballkani.
Ndeshja do të luhet më datë 14.06.2022 në Ohër, dhe e njejta pritet të filloj nga ora 17:00

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT