Njoftim për akreditim për media FC Shkupi v PFC Levski

Shpërndaje:

Skuadra e FC Shkupi të enjten në stadiumin “Arena “Todor Proeski” në Shkup luan ndeshjen e parë kundër PFC Levski Sofia, e vlefshme për turin e dytë kualifikues të Ligës së Konferencës.

Njoftohen të gjithë gazetarët, fotoreporterët dhe kameramanët që të aplikojnë me kërkesë për akreditim në email adresën (media@fcshkupi.com)

Kërkesat për akreditim mund të parashtrohen më së voni deri në orën 20:00 të datës 25.07.2023 (e martë), ndërsa përveç emrit të mediumit duhet të shënoni: emrin, mbiemrin dhe pozitën (gazetarë, fotograf apo kameraman) të secilit që aplikon. Është obligative që me vete të keni kartelat e identifikimit nga mediumi për të cilin do të raportoni.

Ju njoftojmë se konferenca zyrtare për shtyp para ndeshjes do të mbahet të mërkurën (26.07.2023) në press dhomën e stadiumit “Arena “Todor Proeski”në Shkup me fillim në ora 12:00, ku edhe do të ndahen akreditimet. Në konferencë për gazetarët do të marrin pjesë trajneri Cihat Arslan dhe Ali Adem. Stërvitja zyrtare e ekipit do të jetë të mërkurën me fillim në orën 19:00.

Ju faleminderit për bashkëpunimin

 

Екипата на FC Shkupi во четврток на Арената „Тодор Проески“ во Скопје го игра првиот натпревар против PFC Levski Sofia, од второто квалификациско коло од Конференциската Лига. Сите новинари, фоторепортери и камермани да аплицираат за акредитација на е-маил адресата (media@fcshkupi.com)

Барањата за акредитација може да се поднесат најдоцна до 20:00 часот 25.07.2023 година (вторник), додека покрај името на медиумот задолжително треба да се наведат: име, презиме и позицијата (новинар, фотограф или камерман) на секој апликант. Задолжително е да ги имате со себе легитимациите од медиумот за кој ќе известувате.

Ве известуваме дека официјалната прес-конференција пред натпреварот ќе се одржи во среда (26.07.2023) во прес-салата на стадионот Арена „Тодор Проески“ во Скопје, со почеток во 12:00 часот, каде ќе бидат поделени и акредитациите. На прес-конференцијата ќе учествуваат тренерот Џихат Арслан и капитенот Али Адем. Официјалниот тренинг на екипата ќе биде во среда со почеток во 19:00 часот.

Ви се заблагодаруваме на соработката

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT