Njoftim për gazetarët dhe fotoreporterët / Известување за новинарите и фоторепортерите

Shpërndaje:

Të nderuara media, gazetar dhe fotoreporter, ju njoftojmë se ndeshja e të dielës në kuadër të javës së 28-të të LPFM-s, FC Shkupi – Vardari ka zgjuar interesim të madh si në vendin tonë, gjithashtu edhe jashtë kufijve të Maqedonisë, ku të pranishëm do të ketë skaut nga vende të ndryshme evropiane dhe nga rajoni, ndërsa akreditime për të përcjellë ndeshjen në adresën elektronike kanë ardhur nga media të ndryshme, si gjermane, holandeze, suedeze etj. Për shkak numrit të kufizuar të ulëseve ju lusim të jeni në stadium së paku 30 minuta para fillimit të ndeshjes dhe të bartni me vete kartela identifikimi nga mediumi për të cilin edhe punoni. Gjithashtu njoftohen të gjithë fotoreporterët që do të jenë në këtë ndeshje të kenë me vete kartë identifikimi.

Me respekt, kryesia e FC Shkupi

 

Почитувани медиуми, новинари и фоторепортери, ве известуваме дека неделниот натпревар, од 28-то коло од ПМФЛ, помеѓу FC Shkupi и ФК Вардар предизвика голем интерес не само во нашата јавност, туку и надвор од границите на Македонија, каде што на трибината ќе има голем број на скаути од различни европски земји и од регионот. Истотака барање за акредитации за да го следат натпреварот на нашата е-маил адреса пристигнаа од различни медиуми, како што се Германија, Холандија, Шведска и др. Поради ограничениот број на седишта, бараме од вас да бидете на стадионот најмалку 30 минути пред почетокот на натпреварот, и носите со себе пресс карта од медиумот за кој работите. Исто така, се зивестуваат и фоторепортерите, дека со нив треба да имаат прес картица.

Со почит, раководството на FC Shkupi

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT