NJOFTIM PËR MEDIA

Shpërndaje:

Njoftojmë të gjitha mediat e interesuara që do të marrin pjesë në konferencat dhe në ndeshjen FC Shkupi – Lincoln Red Imps (05.07.2022 ora 20:45) të dërgojnë kërkesë për akreditim bashkangjitur me deklaratë në email adresën fcshkupi@gmail.com

Akreditimet do të mund të meren ditën e Hënë (më datë 04.07.2022 ora 12:00) në stadiumin Todor Proeski, tek zyra për media.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT