NJOFTIM PËR MEDIA

Shpërndaje:

Njoftojmë të gjitha mediat e interesuara që do të marrin pjesë në konferencat dhe në ndeshjen FC Shkupi – Shamrock Rovers (09.08.2022 ora 21:00) të dërgojnë kërkesë për akreditim bashkangjitur me deklaratë në email adresën fcshkupi@gmail.com. Kërkesat për akreditim mund të parashtrohen më së voni deri në orën 22:00 të datës 07.08.2022 (e diel).

Gazetarët, fotografët dhe kameramanët janë të obliguar të bartin me vete edhe kartela identifikimi (bexh) nga mediumi për të cilin punojnë. Në hyrje të stadiumit do të ketë kontroll nga lista e aplikimit për akreditim.

Konferenca e kryetrajnerit tonë Goce Sedlloski, është rezervuar për në ora 12:00 ditën e Hënë.

Konferenca e kryetrajnerit të Shamrock Rovers Stephen Bradley, është rezervuar për në ora 20:00 poashtu në ditën e Hënë.

Akreditimet do të shpërndahen ditën e Hënë prej orës 11:00 deri në ora 11:30 në stadiumin “Arena Todor Proeski” tek zyrja për media.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT