NJOFTIM PËR MEDIA

Shpërndaje:

Njoftojmë të gjitha mediat se fillimi i sezonit futbollistik të Ligës së Parë të Maqedonisë së Veriut do të fillojë me disa ndryshime edhe në sferën e informit gjatë ndeshjeve.

Shkaku i pandemisë së COVID-19 edhe FFM ka sjellë një protokoll të ri për ata të cilët do të mundë të jenë pjesëmarrës në stadium gjatë ndeshjeve kampionale. Sipas protokollit në ulëset e gazetarëve do të lejohen vetëm gjashtë (6 ) gazetar dhe dy (2) fotoreporterë.

Andaj të gjithë ata të cilët do të jenë të interesuar që të marrin pjesë në ndeshjen e javës së parë FC Shkupi – KF Shkëndija (09.08.2020 ora 17:30) dhe në ndershjet tjera të sezonit, duhet të dërgojnë deklaratë me shkrim që marrin përgjegjësi se nuk është:

  • I infektuar me COVID-19
  • Nuk ka pasur simptome
  • Dhe nuk ka qenë në kontakt me persona të cilët kanë qenë të infektuar me COVID-19 ose të cilët kanë qenë në vetizolim.

Kërkesën për akreditim të bashkangjitur me deklaratë ta dërgoni në email adresën info@fcshkupi.com, më së voni deri nesër (08.08.2020) në orën 20:00.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT