Nuhiu grumbullimin e parë e caktoi për 29 qershor

Shpërndaje:

Trajneri i skuadrës bardhekaltër, Ardian Nuhiu sot ka bërë të ditur se grumbullimi i parë i ekipit të Shkupit do të bëhet me 29 qershor, për të filluar tri ditët e para me stërvitje të lehta e pastaj nga dita në ditë për të shtuar intensitetin e përgatitjeve.

Edhe pse një numër i futbollistëve tani më janë larguar nga ekipi, Nuhiu ka thënë se klubi është në bisedime për futbollist të cilët deri më tani janë të dëshmuar dhe se do të plotësohen të gjitha mungesat ku ka pasë klubi, por njëkohësisht edhe do të plotësojë vendet boshe nga ata që janë larguar.

FC Shkupi fillimisht do të stërvitet në Shkup për dy javë, që më pas diku rreth 17 korrikut të kalojë në Ohër ose Mavrovë, ku edhe do të organizohet përgatitjet bazike si dhe do të organizohen ndeshje kontrolluese.

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT