Olgun AYDIN URON FESTAT E FUNDVITIT

Shpërndaje:

Urojviti i ri të sjellë lumturi dhe paqe në mbarë botën dhe shërim për të gjithë të sëmurët.
Shpresoj që të jetë një vit shumë i mirë për gjithë komunitetin dhe klubin tonë.

Ne po i hapim derën një suksesi edhe më të madh.

Presidenti i klubit, Olgun AYDIN

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT