Paratë nga shitja e biletave ndaj A. Pandev, do të dorëzohen në Durrës

Shpërndaje:

Ekipi nesër në stadiumin e Çairit do të zhvillojë ndeshjen e xhiros së 16-të në Ligën e Parë të Futbollit të Maqedonisë së Veriut kundër Akademia Pandevit, ndërsa për këtë takim kryesia e klubit kanë marrë vendim që paratë e tubuara nga shitja e biletave do të dorëzohen për ndihmë në qytetin e Durrësit të Shqipërisë.

Kjo iniciativë u morrë sot nga drejtuesit e klubit bardheblu, për tu solidarizuar dhe ndihmuar sado pak familjet e viktimave që humbën jetën në termetin e mëngjesit të sotëm në Durrës në të cilin humbën jetën 18 persona dhe shumë të tjerë u lënduan.

Një biletë për të shikuar ndeshjen FC Shkupi vs Akademia Pandev në stadiumin e Çairit kushton vetëm 100 denarë. Takimi nis në orën 13:00.

https://www.facebook.com/ShkupiFC/photos/a.1475007389392800/2779895405570652/?type=3&eid=ARB1nFWQt-n9bTUEDfTCR6lkUiVf4WTiqY24mxr_04ZlfsILXOP5aJYpYcPxF6DmgSmA5-3raY25523r&__xts__%5B0%5D=68.ARD6Po_GwTp_SOX7Zz_LdmeBhQfrupEMA9QI04Mby0rPJZE9MnYXPtSuwSj-_w8OX-wpR-zyrnCSgVMVhpZKSm3S2qCbj997sfGMI5M53C8Vjwde6Hka0h9AMLhR548Es1sUzP-lt4L7rm96VyEI0w32yZxcwx4-UikPhrhpMs38bxs4wmTic1QGfvpvqNzp-Zvz1hbkeH8vbh5BzJrEYnARU2oo1amp_638hLK8HBdJI1aOF3uO1SxmInnNj_gRkyC2jU_4UxK8D14-dV-A9bDe-QwjUnGbbM-IsDBjLHR5fRdPPdB1Xq7xJboj7vBPSLOKk7xyGrJqbTJu4qND_l9rGZ3T&__tn__=EEHH-R

 

 

 

 

 

 

 

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT