PRESIDENTI I FC SHKUPIT URON EKIPIN E TË RINJËVE PËR TROFEUN

Shpërndaje:

E uroj nga zemra ekipin tonë të ri që fitoi kampionatin e të rinjëve. Ky trofe është shumë i rëndësishëm për mua, ne nuk u kemi dhënë ende asgjë këtyre fëmijëve. Ne përpiqemi t’u japim diçka fëmijëve, por kjo nuk ndodh vetëm me luftën tonë. Ne flasim, flasim… Ndërtimi i akademisë, ndërtimi i akademisë. Ne duhet t’u ofrojmë mundësi këtyre fëmijëve, duhet t’u japim atyre një mundësi. Ne duhet të përmirësojmë kushtet fizike të fëmijëve tanë. Këtyre të rinjve duhet t’u japim më shumë mundësi dhe t’i fitojmë ata. Por nuk po funksionon. Shpresoj se do të ndodhë në të ardhmen. Edhe pse nuk mund t’u jepnim asgjë, ata na dhanë nje trofe në kushte të vështira. Besoj se në të ardhmen do të realizojmë projekte me kryetarin tonë, z. Visar Ganiun. Ai e di që është dakord me ne dhe mendoj se do të na ndihmojë në këtë drejtim. Fëmijët tanë bënë një punë të madhe me këtë trofe, arritën një sukses të madh. Suksesi që ata arritën nën këto kushte është po aq i rëndësishëm për mua,I përgëzoj te gjithe futbollistet per kete sukses, veçanërisht tranjerin e tyre. I falënderoj për suksesin e tyre. Ky trofe ishte një mesazh për të gjithë. Sinqerisht, un si kryetar dhe pronar i klubit e mora mesazhin.

Me respekt,

Olgun Ajdin

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT