Presidenti Olgun Aydin me mesazh për humanizmin

Shpërndaje:

Edhe nëse ndonjëherë zemërohemi me njëri-tjetrin, edhe nëse ofendohemi, e kuptojmë më mirë vlerën e njerëzimit duke kujtuar njëri-tjetrin dhe duke qenë pranë njëri-tjetrit në kohë të vështira.

Dëshiroj të falënderoj të gjithë ata që na kujtuan edhe një herë rëndësinë e njerëzimit në këto ditë të vështira të vendit tim dhe të gjithë popujt që dhanë dorën e ndihmës.

I jam veçanërisht mirënjohës Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut pasi janë ndër shtetet e para që na ndihmuan.

Dëshiroj të falënderoj gjithë njerëzimin, në emër të vendit tim.

Shpresoj që Zoti të mos bëjë që dikush ta përjetojë këtë dhimbje.

Artikuj

Të ngjashme

2021/22

KAMPION TË MAQEDONISË SË VERIUT

1998/99

KAMPION TË MAQEDONISË

1999/00

KAMPION TË MAQEDONISË

2000/01

KAMPION TË MAQEDONISË

1995/96

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

1999/00

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

2003/04

FITUES I KUPËS SË MAQEDONISË

SPONZORËT